Houvast Bouw
Langewijk 428
7701 AT Dedemsvaart

Telefoon 0523 851118
Mobiel 06 42295888
jhouvast@houvastbouw.nl

Referenties

Vele tevreden klanten gingen u voor, hieronder een kleine impressie:

“Hij is nog mooier geworden dan we dachten”

We zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer.
Hij is nog mooier geworden dan we gedacht hadden, mede dankzij jullie
vakmanschap.
Hij is prachtig geworden, de foto’s spreken voor zich.

Fam. van de Laar, Almelo

“Er werd logisch en overzichtelijk gewerkt”

In het voorjaar van 2013 hebben we de fundering van onze uitbouw laten uitvoeren door Houvast Bouw. Omdat de fundering het begin van een goed eindresultaat is, moet dit gebeuren door personen die kijk op de zaak hebben. Na een nette uitgewerkte offerte gekregen te hebben zijn we overgegaan tot uitvoering. Tijdens de werkzaamheden werd er logisch en overzichtelijk gewerkt. Ook werd er netjes uitgelegd waarom sommige dingen juist zo gedaan werden, zodat hier later geen problemen zouden ontstaan. Alles is nu netjes voorbereid om in begin 2014 de gehele uitbouw te realiseren. Ook dit zal door Houvast Bouw worden uitgevoerd.

Fam Bontjer, Dedemsvaart

“Alle lof voor zo’n jonge ondernemer!”

Wij zijn in contact gekomen met Houvast Bouw nadat dit bedrijf onze zolder heeft verbouwd. Ons huis diende aangepast te worden, omdat één van ons in een rolstoel terecht is gekomen en wij dachten direct weer aan Dhr. Houvast, aangezien het met de zolder ook fijn was verlopen. Dit werd een wel iets andere verbouwing, een WMO-verbouwing, dus ook de gemeente kwam erbij kijken. Wij hebben eerst met de Dhr. Houvast besproken dat er meerdere partijen in het spel waren. Ook meerdere aannemerbedrijven waar de gemeente een keus uitmaakt. De gemeente koos ook voor Houvast Bouw, wat wij ook erg fijn vonden, aangezien het hele voortraject al fijn was verlopen.

De offerte aanvraag: dit is samen met Dhr. Houvast prima verlopen. Elke keer als er vragen waren was Dhr. Houvast van de partij om met ons mee te denken tot het laatste puntje aan toe. Samen overleggen hoe gaan we het aanpakken, aan welke WMO-punten moet de verbouwing voldoen, wat hebben wij zelf in gedachten en is dat mogelijk, we wilden alles graag drempelvrij, tuindeur in slaapkamer (hoe moest deze geopend en gesloten worden, wat werkt het best), twee ramen in slaapkamer waarvan één elektrisch bedienbaar, wat voor deuren en hoe is de indeling van de badkamer het beste. Alles werd tot in de detail uitgezocht zodat je samen tot een mooi en fijn proces komt.

De uitvoering van de verbouwing zelf is echt prima verlopen. Als er tegen iets onvoorziens aan werd gelopen werd het direct overlegt en naar een oplossing gezocht. Ondanks wij tijdens de verbouwing gewoon in het huis woonden werd hier perfect rekening meegehouden door Dhr. Houvast. Stofwandjes werden gemaakt er werd rekening gehouden met dat de persoon in rolstoel nog overal langs kon waar nodig. Wij zijn dik tevreden over het eind resultaat, wij zouden zo weer verbouwen met Houvast Bouw.

De nazorg van de verbouwing liep ook zoals het gehele verhaal prima. Als er nog iets was of wij liepen nog tegen iets aan werd dit opgelost door Dhr.Houvast.

Wij kunnen niks anders zeggen dan alle lof voor zo’n jonge ondernemer!!! Zelfs de gemeente Hardenberg was diktevreden met het eindresultaat! Dus wij zouden zeggen ga bouwen/verbouwen met Houvast Bouw!!!

“Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk!”

Na de verhuizing wilden wij zo snel mogelijk onze verbouwingsplannen realiseren en wij hebben hiervoor gesprekken gevoerd met meerdere aannemers. Juist het goed luisteren naar onze wensen, het meedenken en het aandragen van oplossingen hebben ons, uiteraard naast de zeer scherpe offerte, doen besluiten om te kiezen voor Houvast Bouw.

Ook de uitvoering van de verbouwing, waarbij meerdere onderaannemers waren betrokken, werd volgens een strakke, maar realistische planning goed in de hand gehouden, waardoor wij goed inzicht hadden op de opleverdatum.

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, het afwerkingsniveau, maar vooral over de wijze waarop wij als klant betrokken werden bij voorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Kortom, vakmanschap!

Fam Mulder, Dedemsvaart