Houvast Bouw
Langewijk 428
7701 AT Dedemsvaart

Telefoon 0523 851118
Mobiel 06 42295888
jhouvast@houvastbouw.nl

Nieuwbouw

Heeft u plannen om een nieuwe woning te bouwen, een nieuwe schuur te bouwen of wellicht een ander nieuwbouw project? Houvast Bouw gaat graag een samenwerking met u aan om uw project te realiseren.

Nieuwbouw Overijssel

Houvast Bouw is gevestigd in Overijssel en heeft diverse nieuwbouw projecten in de omtrek verzorgd. Neem een kijkje bij de projecten voor onlangs gerealiseerde nieuwbouw projecten en ook tal van andere projecten. Elk project is voorzien van een aantal foto’s, zodat u ook het resultaat kunt aanschouwen.

Woning laten bouwen

Wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen? Dan bent u bij Houvast Bouw aan het juiste adres! We zijn een klein bedrijf en werken daardoor met korte lijnen. U wordt niet van de voorman op de bouw doorgestuurd naar de uitvoerder, welke vervolgens weer naar de juiste persoon moet om uw probleem op te lossen.

Nee, bij Houvast Bouw komt u nagenoeg direct in contact met de juiste persoon. Geen lange wachttijden, maar korte lijnen, een centraal aanspreekpersoon en duidelijkheid.

Schuur laten bouwen

Ook als u een schuur wilt laten bouwen bent u bij Houvast Bouw aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen jaren een groot aantal schuren laten bouwen, waarvan er een aantal te vinden zijn op onze projecten pagina.

In ons kantoor hebben we diverse voorbeelden van gevelbekleding, afwerkingsmaterialen, pannen en gevelstenen liggen. Wij maken graag een afspraak met u om te bepalen welke materialen het beste bij uw project passen. Van houtskeletbouw tot gemetselde schuren, wij helpen u graag met uw nieuwbouw project!

Interesse in nieuwbouw?

Heeft u interesse om uw nieuwbouw project te laten verzorgen door Houvast Bouw? Bent u op zoek naar een bouwbedrijf met korte lijnen, die uw project verzorgd van bouwtekening tot nazorg? Neem dan vrijblijvend contact op via 0523 851118 of 06 42295888 of stuur een mail via het contactformulier.