Houvast Bouw
Langewijk 428
7701 AT Dedemsvaart

Telefoon 0523 851118
Mobiel 06 42295888
jhouvast@houvastbouw.nl

Onderhoud

Elk huis en elk gebouw heeft onderhoud nodig. Helaas, maar waar. Vaak zijn dit onvoorziene kosten die je zo lang mogelijk uitstelt, maar op een gegeven moment moet je er dan toch aan geloven. Je zou het onderhoud zelf kunnen aanpakken, maar wanneer je het onderhoud door een vakman laat verzorgen weet je zeker dat het goed gebeurt en dat je er weer jaren tegenaan kan! Houvast Bouw is uw vakman!

Onderhoud woning/gebouw

U herkent het vast wel, uw kozijnen gaan rotten, een deur is aan vervanging toe, uw voegwerk kan wel een opknapbeurt gebruiken of uw vloer moet onderhouden worden. Wanneer u een huis koopt zit er onderhoud aan vast, noodzakelijk onderhoud waar Houvast Bouw u graag bij helpt.

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van preventief onderhoud, onderhoud aan woningen en gebouwen weten we precies de vinger op de zere plek te leggen en uw problemen vakkundig op te lossen, alles met het doel om toekomstig onderhoud zo lang mogelijk uit te stellen.

Kozijnen vervangen

Eén van de meest voorkomende onderhoud problemen zijn verrotte kozijnen. Bestaande woningen maken vaak nog gebruik van houten kozijnen en deze zijn op een gegeven moment gewoon aan vervanging toe. Houvast Bouw vervangt u houten onderdorpels voor kunststof onderdorpels (DTS), waardoor houtrot in de onderdorpel verleden tijd is.

Renoveren: badkamer en keuken

Wat ook vaak voorkomt is de renovatie van badkamers en keukens. Zo treed er weleens schimmel op in badkamers, bent u toe aan nieuwe tegels of kan u complete badkamer wel een opknapbeurt gebruiken. Dit geldt ook voor keukens: het keukenhout wordt minder mooi met de tijd of een keukenblad is aan vervanging toe.

Houvast Bouw is specialist op het gebied van zowel grootschalig als kleinschalig onderhoud, van het aanbrengen van extra isolatie tot het renoveren van uw keuken, van duurzame gevelbekleding aanbrengen tot het renoveren van badkamers.

Interesse in onderhoud?

Is uw woning of gebouw toe aan (grootschalig) onderhoud? Houvast Bouw luistert naar uw wensen en zorgt voor een passende oplossing! Neem vrijblijvend contact op met 06 42295888 of via het contactformulier.