Houvast Bouw
Langewijk 428
7701 AT Dedemsvaart

Telefoon 0523 851118
Mobiel 06 42295888
jhouvast@houvastbouw.nl

Verbouwen

U woont prachtig, lekker achteraf of in een kindvriendelijke buurt, maar u komt net een stukje ruimte te kort in of rondom uw huis. Bouwbedrijf Houvast Bouw denkt graag met u mee wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Mogelijkheden huis verbouwen

Er zijn tal van mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een stukje bij uw huis aanbouwen, een erker bouwen, een serre aanbouwen, maar ook is het mogelijk om een verdieping op de garage te plaatsen, een dakkapel te plaatsen of de zolder verbouwen.

Er zijn legio mogelijkheden. De vraag is welke verbouwing het beste bij uw situatie past. Dit zullen we gezamenlijk bepalen aan de hand van een persoonlijk intakegesprek. We nemen uw wensen door, geven onze professionele mening en bieden u een overzicht van de te nemen stappen tijdens de verbouwing.

Verbouw, uitbouw of aanbouw

Welke type verbouwing u ook wenst, Houvast Bouw zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Mocht er bijvoorbeeld een doorbraak gemaakt moeten worden, dan plaatsen wij een stofwand waardoor u nagenoeg geen last heeft van stof of overlast.

Voor het geval u een aanbouw wilt plaatsen gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste gevelsteen zodat de aanbouw mooi past bij de bestaande bouw. Daarnaast zetten we de huidige uitstraling van uw woning voort in de aanbouw, zoals gelijke afwerking van de muren en dezelfde bekleding, zodat niemand het verschil ziet!

Ook toe aan een verbouwing?

Komt u ook ruimte tekort en wilt u aanbouwen? Of wilt u uw huidige zolder, keuken of badkamer verbouwen en een nieuwe laten plaatsen? Houvast Bouw helpt u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek in te plannen zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Wij zijn bereikbaar op 0523 851118 of 06 42295888 en via het contactformulier.